Lördag....

Underbara Lördag......

På förmiddagen packades hundarna in i bilen och vi begav oss till Trelleborg för att träffa Zoe och hennes familj. Zlatan och Zoe leket för fulla muggar.

Efter en stunds lekande begav vi oss till goa Kina och hennes flock. Känns lika skönt att komma till Kina och ladda batterierna på många sätt. Kina är så lugn och mysig och jag känner att jag får ett inre lugn och styrka. STORT enormt TACK Kina för jag och hundarna får komma hem till er och bara vara.

På kvällen skulle så äntligen Evander och hans nya familj få ses, bustrollen var lite trötta sedan leken hemma men efter mat och vila var de igång igen.
Så härligt att se valparna få busa rundor med barnen för att sedan få bara lägga sig ner och somna igen.


Härliga nyheter från Viper med matte....

STRÅLANDE.....

Matte Anne och Viper tränar och tävlar i Rallylydnad och nu verkar det gå på rätt håll och Viper visar framtassarna.
Det är så härligt att höra från mina goa valpköpare hur mycket deras guldklimpa betyder för dem och vad de får tillbaka i glädje och kärlek.

GRATTIS Anne och Viper till strålande resultat.
Nosgnugg från släkten i Lund.


Bb-Litter are born....

W E L C O M E.......

Bb-Litter.
APPLE (Tyra) decide to get birth to her puppies at the night 2nd of May. Everything went good and Tyra was so nice and calm.

2 darkred boys and 1 darkred girl

As it looks like right now maybe we have 1 darkred boy for sale. Some have tell their interest in him but they havent reserv him yet. But they are still so young only couple days old.

Here is some pictures at the newborns with their mother............








RSS 2.0