Växjö INT = Ny champion ..........

Nu är vi hemkommna från Växjö INT, 57 dvärgpinschrar var anmälda och dagens domare var Rita Reyniers från Belgien.

Dagens hundar och dess ägare fick känna på en hård domare som slängde ut hundar till höger och vänster. Det var 0:or, 2.or, 3:or ja ett antal 1:or delades ut men de var inte så många. LIte väl hård bedömning kan jag tycka med det start fält som faktiskt var på plats.

CAMALIS Rock N Roll Lola "Lola" gick idag i öppenklass med 12 andra tikar och stod inför championatet. Hoppet var väl inte så stort med den hårda gallring som redan innan gjorts på de föregående hundarna.

Lola fick sitt 1:a pris och blev placerad som nr 2 i Klassen med CK. Ja det får man banne mig vara nöjd med på denne utställningen. En bästa tikplacering var så mitt mål och önskan med en Lola som skötte sig åter igen fint i och utanför ringen.

Domaren granskade i tikklassen och vi fick gå ett par varv. Så börjar gallringen och helt plötsligt står jag med Lola som bästa tik.......hur gick detta till ??
Men domaren var väl medveten om sin förändring med motivationen att Lola rörde sig mycket bättre.

BIR och BIM och jag var redan nöjd med Lolas CERT CACIB och CHAMPIONAT men det var inte slut vid detta, LOLA blev även BIR ........ Hur stolt kan man vara över sin uppfödda tik som till lika har valpar som är precis 5 mån gamla.

STOLT och glad att nu går Lola in i en ny dimesion och våra vyer vidgas och nu kommer vi att söka oss ytterligare utomlands för att erövra förhoppningsvis lite priser till wink3

STORT TACK till all de fina bilderna på Lola och på mig

            


RSS 2.0